Vi har høje standarter

Hos Roskilde Gruppen bestræber vi os løbende på at forbedre vores forretning og vores fagfolk. Vi arbejder med målrettede efteruddannelser af vores mandskab og regelmæssige  evalueringsmøder. 

På møderne samles virksomheden på tværs af afdelinger, for at gennemgå vores sager og videreudvikle vores arbejdsmetoder. Det er med til at sikre, at Roskilde Gruppen konsekvent yder håndværk efter højeste standard til en konkurrencedygtig pris.

Opmåling af vindue

Vores anmeldelser

Vi har 5 stjerner ud af 5

4.6/5

Baseret på +25 anmeldelser

5/5

Kvalitet og ordentlighed

Ordholdenhed, kvalitet og ordentlighed beskriver vores oplevelse af processen og arbejdet der er udført. 

– Lars Lysdal Jensen

5/5

Rimelig fornuftig pris

…Simon beviste for os at han er ærlig, troværlig og kvalitetsbevist og står ind for sine ord. Vi kommer til at kontake Simon fremover for enhver tømrearbejde vi får brug for. De kan varmt anbefales.

– Faranak Kyhn

5/5

Præcise og kompetente

Jeg fik lavet stor renovering af mit badeværelse. Det ser så flot ud! Der var ikke en finger at sætte på hverken service eller håndværk! Jeg booker igen en anden gang ved lejlighed.

– Caroline Bjørnum

Renoveret køkken med ovenlys vindue fra venstre side

Tømrerafdeling

Med vores tømrerafdeling får du adgang til engageret og kvalitetsbevidste håndværkere. Vores faglige kompetencer dækker over en bred vifte af ydelser, herunder: 

Pris for en tømrer

På timebasis fakturerer vi 600 kr. inklusive moms for tømrerarbejde.
Hos Roskilde Gruppen ingen ekstra gebyr/regninger såsom servicevogn, miljøtillæg, smudstillæg. 

Vi afregner kun i hele timer og fakturerer for 30 minutters kørsel, såfremt arbejdet kan påbegyndes kl. 07.00 og slutter før kl. 15.00. Ved en hel dags arbejde, fakturerer vi ikke for kørsel. Ved adgang senere end kl. 07.00, fakturerer vi for en times kørsel udover den forbrugte arbejdstid. Der afholdes samlet 30 minutters frokost.

Materialer, parkering og affaldsgebyr til genbrugsstation er ikke inkluderet i timeprisen.

Din byggepartner – på det meste af Sjælland

Danmarks kort med prik over Nordsjælland

Tømrer med base i Roskilde

Vores primære arbejdsområde er Roskilde og Hovedstadsområdet, men vi dækker også størstedelen af Sjælland. Vi kører regelmæssigt ud til opgaver i Ballerup, Rødovre, Solrød og det ydre København, og vi kan nemt arrangere et besøg på din adresse.

Har du spørgsmål til dit projekt eller brug for rådgivning, så udfyld vores kontaktformular her på siden. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt med et gratis uforpligtende tilbud.

Lad os hjælpe med hele projektet

Roskilde Gruppen varetager også entreprisen, som en bredt dækkende løsning til dine byggeprojekter. Som totalentreprise tager vi hånd om alle aspekter af projektet, fra planlægning og koordinering til udførelse og aflevering.

Fælles for alle entrepriseformer, er at du får grundig vejledning, en personlig kontaktperson og et kvalitetssikret resultat.

Vi varetager både små og større renoveringsprojekter som entreprise, herunder:

  • Totalrenoveringer
  • Tagrenoveringer
  • Badeværelsesrenoveringer

Vores projektansvarlige sørger for at dit projekt gennemføres til tiden, ved at koordinere alle fagfolk og håndtere logistikken. Vi lægger vægt på grundig planlægning, kvalitetshåndværk og bruger både traditionelle og moderne byggeteknikker for at opnå et godt resultat. Læs mere om vores renoverings- og tilbygningsydelser her.

Vi varetager både små og større tagrenoveringsprojekter. Vi tilbyder et bredt udvalg af tagbelægninger, herunder:

  • Eternit Bølgeplade
  • Eternit Toscana
  • Betontagsten
  • Teglsten

Læs mere om vores tagydelser her.

Facaderenovering af hus