Omfugning af murværk

Vi varetager både små og store omfugningsprojekter. 

Sådan udfører vi en omfugning

En omfugning af dit murværk er en oplagt måde at give facaden nyt liv. 

Det første led i en omfugning er at vælge de rigtige materialer. Når der omfuges vurderer vi hvilken type mørtel som er egnet til murstenene som skal fuges. Der findes mange forskellige typer mørteler, som kommer i et stort udvalg af farver. Der er også muligheder for mere miljøvenlige valg af mørtler.

En omfugning af et murværk, kræver først en grundig forberedelse af overfladen. Det vil sige, at vi fjerner den gamle fuge og renser murstenene. Derefter påfører vi den nye fuge efter det aftalte materialevalg. 

Metoden vi bruger til at fjerne de eksisterende fuger kaldes udfræsning. Dette vil sige vi fjerner de gamle fuger ved hjælp af en fugefræser, der skærer fugerne ud. 

Røde mursten

Vores anmeldelser

Vi har 4,6 stjerner ud af 5

4.6/5
5/5

Fik lave et tagvindue

Fik lavet et tagvindue. Simon og hans folk var utrolig hjælpsomme og fik hurtigt fuldført opgaven. Er især imponeret over det meget høje service niveau. Kan kun sige en ting, Fremragende arbejde.

– Christina & Thomas Duvier

5/5

Nyt tag - gavle og udhæng

Nyt tag – gavle og udhæng. Projektet løst og leveret til tiden som lovet. Pænt arbejde, ærlig og informativ. Vil på det varmeste anbefale Roskilde Tømreren att. Simon.

– Stephen Tinndahn

5/5

Præcise og kompetente

Præcise og kompetente.. Sikker og ryddelig arbejdsplads både under og efter arbejdet. Gode råd og venlig vejledning i forhold til vores videre arbejde..

– Søren Fall

Din byggepartner – på det meste af Sjælland

Danmarks kort med prik over Nordsjælland

Murer med base i Roskilde

Vores primære arbejdsområde er Roskilde og Hovedstadsområdet, men vi dækker også størstedelen af Sjælland. Vi kører regelmæssigt ud til opgaver i Ballerup, Rødovre, Solrød og det ydre København, og vi kan nemt arrangere et besøg på din adresse.

Har du spørgsmål til dit projekt eller brug for rådgivning, så udfyld vores kontaktformular her på siden. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt med et gratis uforpligtende tilbud.

Murer arbejde

Vi løser også sætningsskader

Vi har hos Roskilde Gruppen har stor erfaring med at håndtere sætningsskader. Med vores dybdegående kendskab til omfugning kan vi ikke blot reparere eksisterende skader, men også forstærke murværket og forebygge fremtidige problemer. 

Derfor skal du vælge Roskilde Gruppen:

Holdbare materialer og metoder

Vi bruger altid de bedste materialer når vi omfuger. Du kan være sikker på at du får en holdbar løsning med Roskilde Gruppen. 

Værdi, holdbarhed og forebyggelse

Når vi omfuger, forlænges murværkets levetid, da det ikke blot løser eksisterende problemer, men også forebygger fremtidige reparationer. Dette resulterer i langsigtede økonomiske besparelser for dig. 

Før-og-efter

Til sidst laver vi en gennemgang, så vi kan garantere at alle aspekter af arbejdet lever op til vores kvalitetsstandarder.