Omfugning af murværk

Sådan udfører vi en omfugning

En omfugning af dit murværk er en oplagt måde at give facaden nyt liv. 

Det første led i en omfugning er at vælge de rigtige materialer. Når der omfuges vurderer vi hvilken type mørtel som er egnet til murstenene som skal fuges. Der findes mange forskellige typer mørteler, som kommer i et stort udvalg af farver. Der er også muligheder for mere miljøvenlige valg af mørtler.

En omfugning af et murværk, kræver først en grundig forberedelse af overfladen. Det vil sige, at vi fjerner den gamle fuge og renser murstenene. Derefter påfører vi den nye fuge efter det aftalte materialevalg. 

Metoden vi bruger til at fjerne de eksisterende fuger kaldes udfræsning. Dette vil sige vi fjerner de gamle fuger ved hjælp af en fugefræser, der skærer fugerne ud. 

Røde mursten

Vores anmeldelser

Vi har 5 stjerner ud af 5

4.6/5

Baseret på +25 anmeldelser

5/5

Kvalitet og ordentlighed

Ordholdenhed, kvalitet og ordentlighed beskriver vores oplevelse af processen og arbejdet der er udført. 

– Lars Lysdal Jensen

5/5

Rimelig fornuftig pris

…Simon beviste for os at han er ærlig, troværlig og kvalitetsbevist og står ind for sine ord. Vi kommer til at kontake Simon fremover for enhver tømrearbejde vi får brug for. De kan varmt anbefales.

– Faranak Kyhn

5/5

Præcise og kompetente

Jeg fik lavet stor renovering af mit badeværelse. Det ser så flot ud! Der var ikke en finger at sætte på hverken service eller håndværk! Jeg booker igen en anden gang ved lejlighed.

– Caroline Bjørnum

Din byggepartner – på det meste af Sjælland

Danmarks kort med prik over Nordsjælland

Murer med base i Roskilde

Vores primære arbejdsområde er Roskilde og Hovedstadsområdet, men vi dækker også størstedelen af Sjælland. Vi kører regelmæssigt ud til opgaver i Ballerup, Rødovre, Solrød og det ydre København, og vi kan nemt arrangere et besøg på din adresse.

Har du spørgsmål til dit projekt eller brug for rådgivning, så udfyld vores kontaktformular her på siden. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt med et gratis uforpligtende tilbud.

Murer arbejde

Vi reparerer også sætningsskader

Vi har hos Roskilde Gruppen har stor erfaring med at håndtere sætningsskader. Med vores dybdegående kendskab til omfugning kan vi ikke blot reparere eksisterende skader, men også forstærke murværket og forebygge fremtidige problemer. 

Derfor skal du vælge Roskilde Gruppen:

Holdbare materialer og metoder

Vi bruger altid de bedste materialer når vi omfuger. Du kan være sikker på at du får en holdbar løsning med Roskilde Gruppen. 

Værdi, holdbarhed og forebyggelse

Når vi omfuger, forlænges murværkets levetid, da det ikke blot løser eksisterende problemer, men også forebygger fremtidige reparationer. Dette resulterer i langsigtede økonomiske besparelser for dig. 

Før-og-efter

Til sidst laver vi en gennemgang, så vi kan garantere at alle aspekter af arbejdet lever op til vores kvalitetsstandarder.