Entreprise

Vi varetager både små og store entrepriseprojekter.

Hvad betyder det at vælge os til entreprisen?

Som entrepreneur tager vi hånd om alle dele af projektet. Fra de indledende plantegninger og designs, til planlægning og koordinering, til den endelige udførelse og aflevering. Det er vores ansvar at sørge for en problemfri gennemførelse af dit projekt. Vores projektansvarlige koordinerer alle faggrupper, håndterer logistikken og sikrer, at alt stemmer overens med dine ønsker og behov. Vores erfaring garanterer en høj kvalitet i alle byggefaser.

Ligegyldigt hvad omfanget af dit projekt er, så er vores mål altid at levere et resultat, der lever op til dine forventninger. Vi har et indgående kendskab til de udfordringer, der følger med renoveringer og tilbygninger, og vores arbejdsgange er altid tilpasset det specifikke projekt – hvad enten det er en modernisering af en lejlighed eller en større renovering af hus. 

Facaderenovering

Vores anmeldelser

Vi har 4,6 stjerner ud af 5

4.6/5
5/5

Fik lave et tagvindue

Fik lavet et tagvindue. Simon og hans folk var utrolig hjælpsomme og fik hurtigt fuldført opgaven. Er især imponeret over det meget høje service niveau. Kan kun sige en ting, Fremragende arbejde.

– Christina & Thomas Duvier

5/5

Nyt tag - gavle og udhæng

Nyt tag – gavle og udhæng. Projektet løst og leveret til tiden som lovet. Pænt arbejde, ærlig og informativ. Vil på det varmeste anbefale Roskilde Tømreren att. Simon.

– Stephen Tinndahn

5/5

Præcise og kompetente

Præcise og kompetente.. Sikker og ryddelig arbejdsplads både under og efter arbejdet. Gode råd og venlig vejledning i forhold til vores videre arbejde..

– Søren Fall

Solcelle opsætning

Roskilde Gruppens renoverings- og tilbygningsydelser

Pris for en byggeleder


På timebasis fakturerer vi 1.025 kr. inklusive moms for byggeledelse.

 Ved større sager indregnes byggeledelse i projektet. I tilfælde ag at du som bygherre ønsker markante ændringer eller nye løsning vil det kræve ekstra tid til byggesagsstyring. Vi afregner kun i hele timer.

Byggefirma i Roskilde - der betjener hele Midtsjælland og Storkøbenhavn

Danmarks kort med prik over Nordsjælland

Vi holder til i Roskilde

Vores primære arbejdsområde er Roskilde og Hovedstadsområdet, men vi dækker også størstedelen af Sjælland. Vi kører regelmæssigt ud til opgaver i Køge, Greve, Hvidovre og det ydre København, og vi kan nemt arrangere et besøg hos dig snart. 

Har du spørgsmål til dit projekt eller brug for rådgivning, så udfyld vores kontaktformular her på siden. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt med et gratis uforpligtende tilbud.

Nye tagkviste på Frederiksberg