Hvad betyder det at vælge os til entreprisen?

Som entrepreneur tager vi hånd om alle dele af projektet. Fra de indledende plantegninger og designs, til planlægning og koordinering, til den endelige udførelse og aflevering. Det er vores ansvar at sørge for en problemfri gennemførelse af dit projekt. Vores projektansvarlige koordinerer alle faggrupper, håndterer logistikken og sikrer, at alt stemmer overens med dine ønsker og behov. Vores erfaring garanterer en høj kvalitet i alle byggefaser.

Ligegyldigt hvad omfanget af dit projekt er, så er vores mål altid at levere et resultat, der lever op til dine forventninger. Vi har et indgående kendskab til de udfordringer, der følger med renoveringer og tilbygninger, og vores arbejdsgange er altid tilpasset det specifikke projekt – hvad enten det er en modernisering af en lejlighed eller en større renovering af hus. 

Facaderenovering

Vores anmeldelser

Vi har 5 stjerner ud af 5

4.6/5

Baseret på +25 anmeldelser

5/5

Kvalitet og ordentlighed

Ordholdenhed, kvalitet og ordentlighed beskriver vores oplevelse af processen og arbejdet der er udført. 

– Lars Lysdal Jensen

5/5

Rimelig fornuftig pris

…Simon beviste for os at han er ærlig, troværlig og kvalitetsbevist og står ind for sine ord. Vi kommer til at kontake Simon fremover for enhver tømrearbejde vi får brug for. De kan varmt anbefales.

– Faranak Kyhn

5/5

Præcise og kompetente

Jeg fik lavet stor renovering af mit badeværelse. Det ser så flot ud! Der var ikke en finger at sætte på hverken service eller håndværk! Jeg booker igen en anden gang ved lejlighed.

– Caroline Bjørnum

Solcelle opsætning

Roskilde Gruppens renoverings- og tilbygningsydelser

Pris for en byggeleder


På timebasis fakturerer vi 1.025 kr. inklusive moms for byggeledelse.

 Ved større sager indregnes byggeledelse i projektet. I tilfælde ag at du som bygherre ønsker markante ændringer eller nye løsning vil det kræve ekstra tid til byggesagsstyring. Vi afregner kun i hele timer.

Byggefirma i Roskilde - der betjener hele Midtsjælland og Storkøbenhavn

Danmarks kort med prik over Nordsjælland

Vi holder til i Roskilde

Vores primære arbejdsområde er Roskilde og Hovedstadsområdet, men vi dækker også størstedelen af Sjælland. Vi kører regelmæssigt ud til opgaver i Køge, Greve, Hvidovre og det ydre København, og vi kan nemt arrangere et besøg hos dig snart. 

Har du spørgsmål til dit projekt eller brug for rådgivning, så udfyld vores kontaktformular her på siden. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt med et gratis uforpligtende tilbud.

Nye tagkviste på Frederiksberg