Murer

Vores murerafdeling beskæftiger sig med en bred vifte af services. 

Velkommen til Roskilde Gruppen

Vores murer sørger for tæt dialog med dig gennem hele processen.

Det skaber den tryghed og forståelse vi ønsker for vores kunder.

Med en moderne tilgang til murerfaget, tæt dialog, og vejledning, kan du trygt vælge os til dit næste murer-projekt.

Røde mursten

Vores anmeldelser

Vi har 4,6 stjerner ud af 5

4.6/5
5/5

Fik lave et tagvindue

Fik lavet et tagvindue. Simon og hans folk var utrolig hjælpsomme og fik hurtigt fuldført opgaven. Er især imponeret over det meget høje service niveau. Kan kun sige en ting, Fremragende arbejde.

– Christina & Thomas Duvier

5/5

Nyt tag - gavle og udhæng

Nyt tag – gavle og udhæng. Projektet løst og leveret til tiden som lovet. Pænt arbejde, ærlig og informativ. Vil på det varmeste anbefale Roskilde Tømreren att. Simon.

– Stephen Tinndahn

5/5

Præcise og kompetente

Præcise og kompetente.. Sikker og ryddelig arbejdsplads både under og efter arbejdet. Gode råd og venlig vejledning i forhold til vores videre arbejde..

– Søren Fall

Din byggepartner – på det meste af Sjælland

Danmarks kort med prik over Nordsjælland

Murer med base i Roskilde

Vores primære arbejdsområde er Roskilde og Hovedstadsområdet, men vi dækker også størstedelen af Sjælland. Vi kører regelmæssigt ud til opgaver i Ballerup, Rødovre, Solrød og det ydre København, og vi kan nemt arrangere et besøg på din adresse.

Har du spørgsmål til dit projekt eller brug for rådgivning, så udfyld vores kontaktformular her på siden. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt med et gratis uforpligtende tilbud.

Pris for en murer


På timebasis fakturerer vi 675 kr. inklusive moms for murerarbejde.
Hos Roskilde Gruppen ingen ekstra gebyr/regninger såsom servicevogn, miljøtillæg, smudstillæg.

Vi afregner kun i hele timer og fakturerer for 30 minutters kørsel, såfremt arbejdet kan påbegyndes kl. 07.00 og slutter før kl. 15.00. Ved en hel dags arbejde, fakturerer vi ikke for kørsel. Ved adgang senere end kl. 07.00, fakturerer vi for en times kørsel udover den forbrugte arbejdstid. Der afholdes samlet 30 minutters frokost.

Materialer, parkering og affaldsgebyr til genbrugsstation er ikke inkluderet i timeprisen. Affald bortskaffes primært via bigbags, som koster 980 kr. ex. moms. pr. stk.

Renoveret badeværelse med vindue

3 grunde til at vælge Roskilde Gruppen til dit murerprojekt

Din fortrukne murer Roskilde

Vi tilbyder en bred vifte af murertjenester: 

Facaderenovering

Ved en facaderenovering sørger vi for at give din facade et løft. Det gælder både udskiftning af facadebelægning eller isolering af facaden. Vi garanterer et resultat, der lever op til dine forventninger og som både forbedrer udseendet og værdien af din ejendom. 

Badeværelsesrenovering

Vi er specialister inden for badeværelsesrenovering. Vi forvandler dit badeværelse og gør det moderne og indbydende. Uanset badeværelset størrelse kan vi varetage alle dele af opgaven. Vores erfaring med badeværelsesrenoveringer betyder, at vi tager hånd om alle detaljer, og at du får et badeværelse lige efter dine ønsker. 

Flisearbejde

Vi hjælper med at skabe flotte og ikke mindst holdbare flisebelægninger til badeværelser, køkkener, bryggerser m.v. Vi garanterer et flot og præcist flisearbejde, der lever op til dine ønsker og krav, takket være vores faglige ekspertise.