Gulve

Vi varetager både små og store gulvprojekter. 

Er du interesseret I at opgradere dit gulv?

Gulvet er en af de mest udsatte overflade i din bolig og vil naturligvis opleve slid over tid. Samtidig spiller det en essentiel rolle for helhedsudtrykket af dit hjem. 

Der findes adskillige valgmuligheder og løsninger, når det kommer til at udskifte gulvet. Hos Roskilde Gruppen står vi altid klar til at yde rådgivning og assistere med valg af den optimale løsning af nye trægulve.

Vi har omfattende erfaring med forskellige gulvtyper, lige fra massive plankegulve til klikgulve i træ, laminat og vinyl. Når du vælger Roskilde Gruppen til dit projekt, indgår vi i en dialog om fordele og ulemper, så du kan træffe en velinformeret beslutning om dit nye gulv.

Har du behov for efterisolering og installation af gulvvarme?

Vi påtager os hele opgaven, hvilket betyder, at du slipper for besværet med at koordinere forskellige faggrupper. Vores dygtige samarbejdspartnere står klar til at supplere vores services, og du vil kun skulle forholde dig til en samlet pris.

Klargøring af gulv til gulvvarme

Vores anmeldelser

Vi har 4,6 stjerner ud af 5

4.6/5
5/5

Fik lave et tagvindue

Fik lavet et tagvindue. Simon og hans folk var utrolig hjælpsomme og fik hurtigt fuldført opgaven. Er især imponeret over det meget høje service niveau. Kan kun sige en ting, Fremragende arbejde.

– Christina & Thomas Duvier

5/5

Nyt tag - gavle og udhæng

Nyt tag – gavle og udhæng. Projektet løst og leveret til tiden som lovet. Pænt arbejde, ærlig og informativ. Vil på det varmeste anbefale Roskilde Tømreren att. Simon.

– Stephen Tinndahn

5/5

Præcise og kompetente

Præcise og kompetente.. Sikker og ryddelig arbejdsplads både under og efter arbejdet. Gode råd og venlig vejledning i forhold til vores videre arbejde..

– Søren Fall

Din byggepartner – på det meste af Sjælland

Danmarks kort med prik over Nordsjælland

Tømrer med base i Roskilde

Vores primære arbejdsområde er Roskilde og Hovedstadsområdet, men vi dækker også størstedelen af Sjælland. Vi kører regelmæssigt ud til opgaver i Ballerup, Rødovre, Solrød og det ydre København, og vi kan nemt arrangere et besøg på din adresse.

Har du spørgsmål til dit projekt eller brug for rådgivning, så udfyld vores kontaktformular her på siden. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt med et gratis uforpligtende tilbud.

FAQ

Ved valg af det optimale trægulv er det afgørende at tage højde for individuelle præferencer og behov. Hos Roskilde Gruppen præsenterer vi et bredt udvalg, der spænder fra massive plankegulve til træklikgulve og parket. Vi er til rådighed for at levere rådgivning om fordele og ulemper ved hver gulvtype, så du kan træffe en velinformet beslutning for dit hjem.

Ved stramme budgetbegrænsninger er det naturligt at overveje omkostningerne. Hos Roskilde Gruppen tilbyder vi konkurrencedygtige priser på trægulve og er parate til at assistere dig med at finde den mest økonomiske løsning, der stadig lever op til dine kvalitets- og æstetiske krav. Lad os hjælpe dig med at identificere det bedste tilbud på et trægulv, der passer inden for dit budget.

Prisen pr. kvadratmeter for et trægulv varierer afhængigt af flere faktorer såsom gulvtypen, træsorten og eventuelle ekstra funktioner som gulvvarme. 

Gulvlægning med gulvvarme