Er du interesseret I at opgradere dit gulv?

Gulvet er en af de mest udsatte overflade i din bolig og vil naturligvis opleve slid over tid. Samtidig spiller det en essentiel rolle for helhedsudtrykket af dit hjem. 

Der findes adskillige valgmuligheder og løsninger, når det kommer til at udskifte gulvet. Hos Roskilde Gruppen står vi altid klar til at yde rådgivning og assistere med valg af den optimale løsning af nye trægulve.

Vi har omfattende erfaring med forskellige gulvtyper, lige fra massive plankegulve til klikgulve i træ, laminat og vinyl. Når du vælger Roskilde Gruppen til dit projekt, indgår vi i en dialog om fordele og ulemper, så du kan træffe en velinformeret beslutning om dit nye gulv.

Har du behov for efterisolering og installation af gulvvarme?

Vi påtager os hele opgaven, hvilket betyder, at du slipper for besværet med at koordinere forskellige faggrupper. Vores dygtige samarbejdspartnere står klar til at supplere vores services, og du vil kun skulle forholde dig til en samlet pris.

Klargøring af gulv til gulvvarme

Vores anmeldelser

Vi har 5 stjerner ud af 5

4.6/5

Baseret på +25 anmeldelser

5/5

Kvalitet og ordentlighed

Ordholdenhed, kvalitet og ordentlighed beskriver vores oplevelse af processen og arbejdet der er udført. 

– Lars Lysdal Jensen

5/5

Rimelig fornuftig pris

…Simon beviste for os at han er ærlig, troværlig og kvalitetsbevist og står ind for sine ord. Vi kommer til at kontake Simon fremover for enhver tømrearbejde vi får brug for. De kan varmt anbefales.

– Faranak Kyhn

5/5

Præcise og kompetente

Jeg fik lavet stor renovering af mit badeværelse. Det ser så flot ud! Der var ikke en finger at sætte på hverken service eller håndværk! Jeg booker igen en anden gang ved lejlighed.

– Caroline Bjørnum

Din byggepartner – på det meste af Sjælland

Danmarks kort med prik over Nordsjælland

Tømrer med base i Roskilde

Vores primære arbejdsområde er Roskilde og Hovedstadsområdet, men vi dækker også størstedelen af Sjælland. Vi kører regelmæssigt ud til opgaver i Ballerup, Rødovre, Solrød og det ydre København, og vi kan nemt arrangere et besøg på din adresse.

Har du spørgsmål til dit projekt eller brug for rådgivning, så udfyld vores kontaktformular her på siden. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt med et gratis uforpligtende tilbud.

FAQ

Ved valg af det optimale trægulv er det afgørende at tage højde for individuelle præferencer og behov. Hos Roskilde Gruppen præsenterer vi et bredt udvalg, der spænder fra massive plankegulve til træklikgulve og parket. Vi er til rådighed for at levere rådgivning om fordele og ulemper ved hver gulvtype, så du kan træffe en velinformet beslutning for dit hjem.

Ved stramme budgetbegrænsninger er det naturligt at overveje omkostningerne. Hos Roskilde Gruppen tilbyder vi konkurrencedygtige priser på trægulve og er parate til at assistere dig med at finde den mest økonomiske løsning, der stadig lever op til dine kvalitets- og æstetiske krav. Lad os hjælpe dig med at identificere det bedste tilbud på et trægulv, der passer inden for dit budget.

Prisen pr. kvadratmeter for et trægulv varierer afhængigt af flere faktorer såsom gulvtypen, træsorten og eventuelle ekstra funktioner som gulvvarme. 

Gulvlægning med gulvvarme