Tegltag:
Holdbart, Æstetisk og Energi-Effektivt

Hos Roskilde Gruppen tilbyder vi en bred vifte af løsninger inden for tegltag. Tegltage er kendt for deres holdbarhed, æstetiske appel og energieffektivitet, hvilket gør dem til et populært valg blandt husejere. Her på siden vil vi dykke ned i forskellige aspekter af tegltag, herunder teglsten, teglsten tag, prisen på tegltag, teglsten dækning, teglsten isolering, maling til teglsten, teglsten levetid og meget mere.
Stillads med Roskilde Tømreren plakat

Vores anmeldelser

Vi har 5 stjerner ud af 5

4.6/5

Baseret på +25 anmeldelser

5/5

Kvalitet og ordentlighed

Ordholdenhed, kvalitet og ordentlighed beskriver vores oplevelse af processen og arbejdet der er udført. 

– Lars Lysdal Jensen

5/5

Rimelig fornuftig pris

…Simon beviste for os at han er ærlig, troværlig og kvalitetsbevist og står ind for sine ord. Vi kommer til at kontake Simon fremover for enhver tømrearbejde vi får brug for. De kan varmt anbefales.

– Faranak Kyhn

5/5

Præcise og kompetente

Jeg fik lavet stor renovering af mit badeværelse. Det ser så flot ud! Der var ikke en finger at sætte på hverken service eller håndværk! Jeg booker igen en anden gang ved lejlighed.

– Caroline Bjørnum

Hvad er Tegltag

Tegltag består af teglsten, som er fremstillet af ler og brændt ved høj temperatur. Teglsten har været brugt i århundreder, og deres popularitet skyldes deres robuste natur og lange levetid. Et tegltag kan modstå det danske vejr, herunder vind, regn og sne, hvilket gør det til et ideelt valg for mange boliger. Tegltag og teglsten er et af de mest holdbare og æstetiske valg for dit hjem.
Nyt tag på villa

Fordele ved Tegltag

Teglsten er kendt for deres langvarige holdbarhed. Et korrekt installeret teglsten tag kan holde i op til 70 år. Prisen på tegltag kan variere, men det er en investering, der betaler sig over tid. Teglsten tag er synonymt med langvarig beskyttelse.

Tegltage giver en klassisk og tidløs æstetik til ethvert hjem. Deres naturlige farver og teksturer forbedrer husets overordnede udseende. Teglsten fås i mange forskellige nuancer, hvilket giver mulighed for at tilpasse udseendet til din smag. Teglsten tag er kendt for deres smukke og varige udseende.

Tegltag hjælper med at opretholde en stabil indendørs temperatur. Dette kan reducere energiforbruget og spare penge på opvarmning og køling. Teglsten er en vigtig faktor at overveje for at maksimere dit hjems energieffektivitet. Teglsten tag bidrager til et bedre indeklima.
Tegltage er resistente over for skader fra elementerne, herunder UV-stråler, frost og brand. Teglsten levetid er bemærkelsesværdig, hvilket gør dem til en pålidelig løsning for dit hjem. Et teglsten tag er bygget til at modstå tidens tand og naturens kræfter.

Din byggepartner – på det meste af Sjælland

Danmarks kort med prik over Nordsjælland

Byggefirma med base i Roskilde

Vores primære arbejdsområde er Roskilde og Hovedstadsområdet, men vi dækker også størstedelen af Sjælland. Vi kører regelmæssigt ud til opgaver i Ballerup, Rødovre, Solrød og det ydre København, og vi kan nemt arrangere et besøg på din adresse. 

Har du spørgsmål til dit projekt eller brug for rådgivning, så udfyld vores kontaktformular her på siden. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt med et gratis uforpligtende tilbud.

Prisen på Tegltag

Prisen på et tegltag kan variere afhængigt af flere faktorer som materialer, tagets størrelse og kompleksitet. Generelt er teglsten lidt dyrere end andre tagmaterialer, men deres langvarige holdbarhed og lave vedligeholdelsesomkostninger, gør dem til en omkostningseffektiv løsning på lang sigt.
Den lidt højere pris på et tegltag er dog typisk en investering værd, når man tager deres fordele i betragtning. Prisen på tegltag reflekterer kvaliteten og den lange levetid, som teglsten tilbyder.
 

Levetiden på et tegltag

En af de største fordele ved teglsten er deres imponerende levetid. Et velvedligeholdt tegltag kan vare i over 100 år, hvilket gør det til en af de mest holdbare tagløsninger på markedet.
Regelmæssig vedligeholdelse, såsom rengøring af tagrender og inspektion af taget, kan hjælpe med at forlænge teglsten levetid yderligere. Teglstens levetid er en af de længste blandt tagmaterialer, hvilket gør et teglstenstag til en god langsigtet investering.

Teglsten & Isolering

Tegltag har naturlige isolerende egenskaber, hvilket hjælper med at opretholde en behagelig temperatur i hjemmet. Tegltag bidrager til at reducere energiforbruget ved at holde hjemmet køligere om sommeren og varmere om vinteren. Dette kan føre til betydelige besparelser på energiregningerne.
 
 
 
Kontakt Roskilde Gruppen
Roskilde Gruppen er dedikeret til at levere de bedste løsninger inden for teglsten tag til Storkøbenhavn og Sjælland. Vi er kendt for vores pålidelighed og ekspertise inden for teglsten, teglsten isolering, og teglsten levetid.
 
Hos Roskilde Gruppen sørger vi for, at dit teglsten tag ikke kun ser fantastisk ud, men også yder optimal beskyttelse og energieffektivitet. Vi forstår vigtigheden af teglsten dækning og tilbyder professionel rådgivning om prisen på tegltag, maling til teglsten, og hvordan man bedst vedligeholder teglsten for at forlænge deres levetid.