Factoring, hvad er dette finansielt værktøj du søger ind, vil forhåbentlig brændstof din virksomhed med hovedstaden skal trives? Hver person og virksomhed er anderledes, så hvordan kan du vide hvilken faktor er det rigtige valg for din virksomhed.

Nogle ting du skal vide før du vælger en faktor!

Kontrakter!

Har de brug for en term kontrakt?

Der er fordele og ulemper en kontrakt på sigt:

Nogle ulemper:

* Du er ikke tilfredse med faktor på grund af den måde, de betjener din konto.

* De kan behandle dine kunder dårligt, bringe dem som din kunde.

* De kan have dårlig rapportering.

* Du skal sørge for de ikke har en velvoksen opsigelse gebyr, lad os sige for hvad der nogensinde grund, du kan være nødvendigt at afslutte forholdet, hvad vil det koste dig.

Fordele:

* Du kan få en bedre gebyrstrukturen på grund af låsning en term kontrakt

Når du vælger en faktor her er flere spørgsmål at stille dem, før du tilmelder dig:

* De bulk dine tilgodehavender; med andre ord, når du sælger dem dine tilgodehavender, de frigive din reserver som hver faktura er betalt, eller skal de vente til alle tilgodehavender at indsamle fra en given tidsplan, før de slipper din reserve.

Som et eksempel, du sælger en faktor 100k i tilgodehavender på en tidsplan, som består af fire forskellige kunder på 25k hver, to af dine kunder betale fakturaen inden for 30 dage og to andre betale i 45-60 dage. Det ville betyde, du ville have til at vente indtil den sidste kunde betaler 60 dage før du får din reserve, dette er ikke godt, forsøge at undgå at tilmelde dig med en faktor, der gør dette.

* Spørg om yderligere gebyrer, har de et servicegebyr eller gebyrer oven i rabatten. Det er ikke ualmindeligt, hvis du er oprettet på en prime plus sats, men det skal stadig være tegnede sig for, når du vælger mellem faktorer. Du kan få nogle røg og spejle fra samtaler og forslag. Når du modtager kontrakten, der vil stave det hele ud, tag dig tid til at tilføje op alle gebyrer til præcist og sammenligne forslag, den ene, der synes at være den højeste på først ikke kan være, at langt

off.

Spørg om op foran gebyrer.

* Nogle faktorer opkræve en due diligence gebyr, dette kan variere fra $250,00 til $500,00 dollar, endnu højere for byggeri. Holde sig væk fra gebyrer, de er ikke nødvendige. A due diligence gebyr er okay og forståeligt, da faktoren har omkostninger i forbindelse med åbning af en konto, men nogle faktorer ikke selv opkræve nogen op foran gebyrer.

* Spørge, hvor længe de har været i business, nogle faktorer er større end andre og du vil være sikker på, de er i stand til at håndtere din virksomheds vækst.

* Nogle faktorer er små og ikke har tilstrækkelige midler støtte dem, det har været kendt af nogle faktorer løbe tør for penge og ikke var i stand til at finansiere deres klienter.

Arbejder med konsulenter / mæglere

Du behøver bestemt ikke en mægler til at få sat op med en faktor, men det kan være din bedste fordel. Her er nogle fordele og ulemper:

Ulemper:

* Mægleren har ikke været i branchen meget lang og ikke virkelig forstår factoring til det fulde endnu selv, spørge dem, hvor længe de har været i branchen og hvor meget forretning de har gjort.

* Den uddannelse, de har modtaget ikke var tilstrækkelig, og de ved ikke hvordan at pre kvalificere og måske ender med at spilde din tid udfylde en ansøgning og sende i dokumentation, når visse spørgsmål kunne have været stille, der kan påpege indlysende grunde, der ville forbyde du fra kvalifikationen.

* De over shop tilbud; nogle mæglere vil sende din ansøgning til så mange faktorer som de kan., dette kan være en dårlig refleksion på dig. Ligesom har også mange forespørgsler på din kredit er et rødt flag til banker, når en faktor ser dit program fra flere forskellige mæglere kan det hæve et rødt flag. Hold dette i tankerne, shopping priser til et vist punkt er sundt, men satser kun gå så lavt, at vælge den rigtige faktor somme tider satsen er en anelse højere. Kundeservice er meget vigtigt.

* Nogle brokers er en del tid, hvilket betyder, at de ikke er etableret.

Fordele:

* Intet kan være bedre end en grundig høring, en erfaren konsulent / mægler kan stillede du spørgsmål og forklare tingene på en måde, du ikke kan have troet, plus når du handler direkte med en faktor, du ikke får en tredje persons perspektiv.

* En erfaren konsulent / mægler bør beskæftige sig med pålidelige og hæderlige faktorer. Plus de Sørg for factoring er den rigtige finansielle valg for din virksomhed.

* Deler råd om hvordan du udnytter factoring fuldt ud. Dette er en meget kraftfuld form for finansiering, der giver mange fordele når korrekt anvendt.

* Ved hjælp af en erfaren konsulent / mægler hjælper dig med at få hurtig opmærksomhed fra de faktorer, de bruger. Etablerede mæglere betyde, at faktorer opmærksomme klienterne de vedrører fordi det er gentage forretning for dem, da mægleren sender mange klienter for dem til at finansiere.

* Du får klare svar, ingen røg og spejle. En konsulent / mægler kan hjælpe dig skære igennem beslutningen at gøre processen uden pres. Du har til tider for meget information, der kommer på dig, især fra internettet.

* En konsulent / mægler kan lade dig vide, hvilken slags gebyrer og forskud til forventer med andre ord, du se lav annoncerede priser, som de fleste ikke kvalificerer sig til. Du kan have det forklaret at du hvad faktorer er på udkig efter, og hvordan du kan kvalificere dig. Hvis du allerede har et skriftligt forslag en konsulent / mægler kan hjælpe dig skal du sørge for en fair deal.

Så som du kan se, ved hjælp af en konsulent / mægler er til din fordel, uanset hvad du er den, der skal være opfyldt.

Tak for læsning!