Er du typen der ikke orker at forklare din bankrådgiver, hvorfor du skal have lov til at optage et lån i din bank, men du mangler pengene fordi der er kommet nogle uforudsete regninger ind gennem døren, denne måned som gør at dit budget er blevet slået helt i stykker, derfor er et lån online lige præcis løsningen for dig. Jeg vil prøve at forklare dig hvor og hvordan du skal gøre, hvad du skal holde øje med før du låner.

Hvorfor skal du låne

Hvis du ikke kan overskue at tage ned i banken og se en anden person i øjnene, fordi du har brug for et lån og skal forklare dig selv, på hvorfor netop du skal have lov til at låne penge. Derfor er netop et lån online vejen frem for dig, fordi der er ingen personlig kontakt med noget menneske, du skal ikke argumentere for hvorfor du skal have lov til at låne penge, det går også meget hurtigere end ved din bank. Se en opdateret sammenligning af lån på kviklanet her.

Hvor lang tid går der for at blive godkendt

Når du skal godkendes til et lån igennem din almindelige bank, så kan der gå flere dage før du bliver godkendt fordi der er en person, som skal kigge dine dokumenter igennem for at se om du har råd til at kunne optage et lån, der vil typisk gå længere tid før du har pengene på din konto, end ved når du optager et lån online. Dette er der ikke ved et online lån, tværtimod vil du blive godkendt relativt hurtigt og have pengene på din konto indenfor 2 timer.

Hvordan gør du

Mange går og tror at det er indviklet at optage et lån på nettet, men det er faktisk lettere end man tror, det tager faktisk ikke længere end 5 minutter at udfylde de informationer låneudbydere beder om, det kræver dog at du har et NemID for at du kan godkende din låneplan. Du skal dog finde en hjemmeside du kan føle dig sikker på, så du ikke går med en dårlig mavefornemmelse efter du har godkendt lånet.

Dette skal du passe på med

Mange falder i fælden med at vælge det første lån de ser, dette kan dog have dårlige konsekvenser da det godt kan betale sig at undersøge de forskellige lån, da du hurtigt kan komme til at betale meget mere end du havde regnet med. Derfor er det en god ide at sætte dig ned og bruge tiden på at undersøge de forskellige låneudbydere, da dette kan spare dig en masse penge i sidste ende. Det bedste du kan gøre for dig selv, det er at finde den med en laveste ÅOP som overhovedet muligt, ja online lån har en højere ÅOP men kravene for at du kan få lov til at låne er også en del lavere end ved din normale bank.