Vi hjælper private i mål med deres renoveringsprojekter

Tømrer, murer & entreprise

Hos Roskilde Gruppen kommer vi hele vejen rundt. Rundt om dine tanker og idéer til renovering. Rundt om planlægning, udførelse, kvalitetssikring og aflevering. Det problemfrit – Det giver mening.

Skruemaskine ikon

Tømrer

Vores tømrer afdeling beskæftiger sig med en bred vifte af services. Vi er specialister i tag og renovering. 

Mursten ikon

Murer

Vores murer afd. tilbyder et stort udvalg af tjenester. Vi er specialiserede i at rådgive private i renoveringen af deres badeværelser.

Sav ikon

Entreprise

I vores entreprise afd. dækker er vi eksperter i renovering af private boliger med fokus på kundeservice og høj kvalitet. 

Vores anmeldelser

Vi har 4,6 stjerner ud af 5

4.6/5
5/5

Fik lave et tagvindue

Fik lavet et tagvindue. Simon og hans folk var utrolig hjælpsomme og fik hurtigt fuldført opgaven. Er især imponeret over det meget høje service niveau. Kan kun sige en ting, Fremragende arbejde.

– Christina & Thomas Duvier

5/5

Nyt tag - gavle og udhæng

Nyt tag – gavle og udhæng. Projektet løst og leveret til tiden som lovet. Pænt arbejde, ærlig og informativ. Vil på det varmeste anbefale Roskilde Tømreren att. Simon.

– Stephen Tinndahn

5/5

Præcise og kompetente

Præcise og kompetente.. Sikker og ryddelig arbejdsplads både under og efter arbejdet. Gode råd og venlig vejledning i forhold til vores videre arbejde..

– Søren Fall

Renoveret køkken med ovenlys vindue fra venstre side

Hvad kan vi hjælpe dig med

Med egenproduktion i tømrer og murer sikrer vi ensartet service fra tilbud til udførelse.

Vi er hos Roskilde Gruppen dedikeret til udvikling af både virksomheden og vores medarbejdere, fordi vi tror på, at kontinuerlig vækst og faglig udvikling er afgørende for at opretholde vores høje standarder inden for service og håndværk.

Foruden vores entreprise afdelings renoveringsprojekter udfører vi traditionelle tømrer og murer opgaver såsom: